...zase modrá...a hra o ceny :o))

čtvrtek, července 01, 2010

Moje milé,

v poslední době vás hodně zanedbávám, ale velmi nerada. Prostě nestíhám nebudu se vymlouvat...Ráda bych to trochu odčinila a taky moc poděkovala: za přízeň, kterou mě zahrnujete od začátku mého blogu, za přejícnost, ochotu se podělit a hlavně za všechny milá slova, která jste mi napsaly. Vážím si velmi každého komentáře. Jsem moc ráda, že mám tu čest patřit mezi vás.
Vyhlašuji tedy hru. Všechny komentáře na tento příspěvek budou slosovány a 3 vylosované dámy odměněny. Dostanou maličkost podle vlastního výběru - buď květinovou brož nebo něco malého háčkovaného na stolek...














Jo, a tady jsem vám vyfotila, co jsem teď rychle vyráběla - inspirace je opět ze zahraničního blogu, jsou to obháčkované svícínky na čajové svíčky. Nejprive jsem používala ty skleněné z Ikea (4 kusy za asi 29,- Kč), když došly, použila jsem sklenky od hořčice a svíček.

A poslední zpráva - odjíždím! Čeká mě a moje chlapy moře, slunce, dobré jídlo, skvělé víno, výborná zmrzlina, večerní procházky starými uličkami, pohoda a odpočinek. Strašně se těším, pokud bude spojení, pošlu vám pár fotek misto pohledu!

Mějte i vy krásné letní dny, vaše děti parádní prázdniny, super zážitky a užívejte tak, jak to máte rádi. Hlavně, ať pojedete kamkoliv, šťastně se vraťte, už teď se těším na vaše reportáže!
Losovat se bude 20. července!

Moc vás všechny zdravím.
Helena

You Might Also Like

18 komentářů

  1. juuuj tak ja sa teda zapajam :))) Heli..ja mam sutaze velmi rada....aj teraz mi prave jedna skocila...ale najlepsie je ked sa mozem aj ja zapojit...:)
    Uzi si teda dovolenku.. tesime sa na nejake to foto, s ktorym sa pochvalis....stastnu cestu a stastny navrat..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Helčo,
    užij si moc dovolenou ... mě taky ještě jedna čeká, tentokrát opravdu společná.
    Kabátky jsou moc povedené. U mě je favorit ten skleničkový :-)
    Krásné prázdniny

    OdpovědětVymazat
  3. Heli,
    přeji moc a moc krásnou dovolenou, užijte si ji!!!!
    Svícínky jsou parádní a potmě to musí být moc pěkné, jak těmi otvůrky problikává svíčka!!
    Mějte se krásně a ráda se zapojuji do soutěže!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Těším se na fotky
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  4. Hekčo, tvoje tvorba je prostě dokonalá a soutěž příjemná.
    Přeji ti suprovou dovolenou plnou zážitků.
    Krásné letní dny
    Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Helenko,
    Já Vám moc děkuji- za Vaše krásná slova a že jste si na mne vzpomněla!!Udělalo mi to od Vás radost!!!! Také jsem ráda, že tady jste!!!
    Ano mám svátek, sice když jsem byla malá, tak jsem to slavila s tatínkem, protože Jaroslava v kalendáři nebyla, ale potom ji tam přidali, takže to slavím 1.7. Ale toho 27.4., co slaví Jaroslav, mi to přišlo lepší, protože to se slaví jaro.
    Heli, mějte se moc hezky a moc se na Vás těším, až se vrátíte!!! Já tady zatím budu háčkovat :o)
    Krásnou dovolenou!!!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Helco,preji prijemnou dovolenou se spoustou hezkych zazitku....uz se tesim na fotky.
    Svicinky jsi obhackovala moc hezky,musi to byt krasa,kdyz se ve tme rozzari :)

    OdpovědětVymazat
  7. Helenko, jsou úžasné, působí opravdu letně a pohodově...krásnou dovolenou přeji, my vyrážíme zítra také ... a ráda se též zapojím do soutěže...Helča

    OdpovědětVymazat
  8. Heli,přeju tobě i celé vaší rodince krásnou dovolenou,plnou nových zážitků a šťastný návrat

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Heli!
    Tak tebe a tvojej rodinke prajem príjemnú dovolenku! Užite si ju poriadne aby ste mali veľa veľa krásnych zážitkov, na ktoré potom budete dlho spomínať.
    A svietniky sú veľmi podarené!

    OdpovědětVymazat
  10. Holky moje zlatý! Moc děkuji za všechny přání a pochvaly svícínků!
    Mám zabaleno a jdu spát, za chvíli vstávám.
    Mějte se krásně, moc vás zdravím H.

    OdpovědětVymazat
  11. Helenko přeji krásnou dovolenou plnou úžasných zážitků a všeho co má k perfektní dovolené patřit.
    Svícny jsou krásné, moc pěkná práce.
    Zdravím a přeji krásné dovolenkové dny. Jitka

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky Helííí, já prošvihla Tvůj odjezd a hlavně Ti popřát krásnou dovolenou. Tak pevně věřím, že si ji stále užíváš. Odpočívej a odpočívej :o))

    OdpovědětVymazat
  13. Tak koukám že jsem prošvihla popřád krásnou dovolenou.Tak ať se vydaří a hlavně šťastný návrat.
    Svicinky jsou moc krásné.Marťa

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Helenko.Neomlouvej se ,že není tolik času na blogování.My všechny to asi známe.Přes léto se musíme starat o naše zahrádky a to všechno je časově náročné.Plus práce,domácnost,děti...Ale určitě jsme na blogu v myšlenkách každý den.Jsme jím nasáklé.Určitě znáš,jak si říkáš,tohle bych mohla vyfotit,tohle bych mohla naaranžovat a dát blog.....prostě v myšlenkách jsme tu pořád.A Ty máš pro nás ještě krásnou soutěž o tak pěkné kousky.Taky se ráda přidám,háčkovat neumím a proto bych měla z takového dárečku radost.Měj se krásně,odpočiň si na dovolené a načerpej novou energii.Lena

    OdpovědětVymazat
  15. Jůůů, tak to koukám, že jsem na blog narazila ve správnou dobu:-)
    Tak se taky s dovolením hlásím do soutěže a losování a jdu to tu trochu "prošmejdit":-). Petra (http://pucikov.blog.cz/)

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den,
    také já skláním poklonu před Vaší šikovností...máte krásný blog a šikovné ručičky..a přeji Vám krásnou a pohodovou dovolenou a těším se až se odpočatá vrátíte na Vaše další příspěvky...Radka

    OdpovědětVymazat
  17. Helenko,nejprve musím poděkovat za krásné řádky na mém blogu.Moc a moc mne potěšily.Svícínky jsou parádní.Krásně obháčkované.Doufám,že jste si dovolenou krásně užili a také načerpali hodně z té atmosféry ze Středomoří.Já se též poprvé tady mezi vámi připojuji do soutěžě...Těším se na další fotečky.Moc zdravím Soňa

    OdpovědětVymazat
  18. Helenko, koukam, ze teda s krizkem po funuse a tak te aspon vitam zpatky doma. Doufam, ze jste si uzily dovolenou!!!!!!!
    Nadsene se take pripojuji do souteze. Teda pokud se jeste nelosovalo. Nejak ani nevim kolikateho je haha vcera jsme take prijeli a jsem uplne zmatena haha
    Mej se moc krasne, Jana
    PS: mimochodem potencialni vyhra je uzasna!!!

    OdpovědětVymazat