...další rok a narozeninová giveaway...

pondělí, dubna 28, 2014


Krásný podvečer všem!

Je docela obyčejné pondělí, 28. dubna je celkem nezajímavé datum. Nikoli však pro tento blog.
On totiž slaví narozeniny. Čtvrté narozeniny!


Co napsat a neopakovat se. 4 roky ve virtuálním světě...
Děkuji za vaši přízeň, děkuji za návštěvy a milé komentáře, děkuji za čas, který tady trávíte.
Děkuji za to, že se mi občas poštěstí a z virtuálního přátelství se stane přátelství "na živo". Vážím si toho.
Každé z vás posílám alespoň na dálku kytičku.


A pro tři z vám budou připraveny malé dárečky. Zatím jsou tedy ve výrobním procesu, ale nebojte, já se pochlapím :o)


Dárkem bude - jak jinak - háčkovaná taštička a malé překvapení v ní.


Co proto musíte udělat?
Stačí napsat komentář pod tento příspěvek, odpovědět na otázku: "co hezkého vám přinesl uplynulý blogerský rok", připsat svůj mail a mít trochu štěstí.


Losovat se bude 8. května!
Všem vám přeji jen šťastné dny a moc vás zdravím!

Vaše Helena

You Might Also Like

88 komentářů

  1. Moje milá Helinko...♥
    především ti chci napsat, že jsi tady mezi námi a že máš vždy pro každého milé a moudré slovíčko.
    Tobě osobně přeji jen to nejlepší, hlavně zdraví, bez kterého to prostě nejde.
    A co mně přinesl blogerský rok ? ... chvíle odpočinku, zamýšlení se nad sebou, ujasnění si mnohých věcí v životě...no je toho spousta.
    Helinko, užij si své dnešní blogerské narozeniny a i já tobě posílám ჱܓ
    Pa pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, velice děkuji za tvá milá slova, která hladí i za odpověď.
      Přeji krásný den, H.

      Vymazat
  2. Heli,moc zdravím a blahopřeju tobě i tvému blogu k jubileu.
    Co mi dal uplynulý rok na blogu...blog je pro mne hnací motor ve chvilkách,kdy mě přepadne lenora a do ničeho se mi nechce,je to velikánský zdroj inspirací ve všem o co se zajímám a hlavně blogování mě ještě pořád baví.

    OdpovědětVymazat
  3. Helenko,Tvé příspěvky jsou inspirující a často i naučné...občas plné dobrůtek:-),zkrátka na virtuální návštěvu se vždy zastavím ráda.
    Uplynulý blogerský rok ....poznání,sdílenou radost i smutky všedních dní....zdroj energie....když není ten nejlepší den.
    Tak tedy blahopřání k 4.narozeninám:-)
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Helenko, gratuluji již ke čtvrtým narozeninám a k Tvé neutuchající chuti ke tvoření. Blogování? To je spousta inspirace, spousta krásných virtuálních setkání s šikovnými lidmi, a hlavně spousta zábavy! Přeji pohodový čas. Tina ze Světničky

    OdpovědětVymazat
  5. Helenko moc gratuluji Tvému blogu k narozeninám. Jsem moc ráda, že Tvůj blog sleduji. Je jedním z blogů, který se prostě neomrzí.
    A co mi přinesl poslední blogerský rok. No vlastně nebloguji ještě ani celý rok. Ale každopádně jsem díky blogování našla spoustu lidiček, kteří smýšlejí podobně a už nemám pocit, že pocházím z jiné planety. Jsme moc ráda, že se na blogu mohu jak podělit o radost, tak vybrečet a vždycky se najde pár dušiček, které pochválí a pohladí. A to je myslím to o čem by blogerský svět měl být. Měj se krásně a oslavte doma narozeninky. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, moc děkuji za krásná slova a upřimnou odpověď. Vážím si toho!
      Pohodový den, H.

      Vymazat
  6. Helenko, velká gratulace k narozeninám blogu, to je už úctyhodné, čtyři roky..... to už je kus duše zapsané na blog :-). A co mi dal uplynulý blogerský rok? založila jsem vlastní blog, takže trochu zkušeností, ale opravdu jen malinko :-), ale hlavně jsem poznala spoustu nových virtuálních přítelkyň, mezi které patříš, a dozvěděla se spoustu nových informací, které mě obohatily. Přeji do dalších blogerských let spoustu krásných příspěvků. Pa Dana
    můj e-mail: dana.tesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc hezké, co si napsala Danuško - děkuji!
      Přeji krásný de, H.

      Vymazat
  7. Milá Helenko,,,přeji Ti všechno nej...nej... k blogerským narozeninám.....vždy potěšíš milým slovem, nápady a krásnými fotkami.
    Celý uplynulý blogerský rok byl plný milého setkávání, spousty nápadů a inspirace....chvilkami odreagování, zamyšlení, povzbuzení....prostě je pro mě radost a potešení být s vámi všemi součástí blogerského světa.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásná a v odpovědi velmi pravdivá slova Janičko. Děkuji a zdravím, H.

      Vymazat
  8. Helenko, velká gratulace. Ta dřevitá pivoňka je nádherná. Zrovna dneska si mamka jednu taky koupila.
    A co že mi to dal tenhle bloggerský rok - to nejlepší - TEBE.
    pa a jsem moc ráda
    Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má milá Věruško, až mi vyhrkly slzy - děkuji!
      Posílám pozdravy, H.

      Vymazat
  9. ahoj Helenka, minulý blogerský rok mi priniesol okrem každodennej radosti veľa dobrých nápadoch... aby som ti omastila bruško...tvoja pečeňová paštéta(uverejnená v 2012) mi priniesla veľa radosti aj v roku 2013! rada sem chodím. veľa radosti prajem aj v ďalšom roku!! *** sima

    OdpovědětVymazat
  10. Blahopřeji!!! čtyři roky, to už je za tu dobu příspěvků!! Já bloguji teprve pár měsíců, ale i ty mi přinesly spoustu krásných momentů, jako když zjistíš, že někdo, to co píšeš čte a že stráví svůj čas, aby ti napsal komentář. Moc se mi líbí tato blogerská komunita, kde se blogeři navzájem podporují. Je to úžasný pocit sdílet své radosti s ostatními. Někdy se ale bojím, co budu psát příští rok, vždyť většina věcí o kterých se píše se neustále opakuje.... ale ty jsi příkladem toho, že to jde a příspěvky mohou být i po čtyřech letech velice inspirativní. Děkuji za ně. Taštičky se mi moc líbí, ale vzdávám se své potencionální výhry ve prospěch někoho, kdo bydlí trochu blíž :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, jsme moc ráda, že pro tebe blog znamená to, co pro většinu z nás - krásně si to napsala. Tvoje gesto je velmi gentlemanské, ale poštovné do UK bych určitě unesla :o)
      Děkuji a zdravím, H.

      Vymazat
  11. Helenko, veliké gratulace Tobě i Tvému blogu! Už čtyři roky nám děláte radost :) :)
    A co mi uplynulý rok přinesl? Možná se budu opakovat, ale je to tak - moře krásných virtuálních "setkání", milých přátelství... barevnou radost :)
    Helenko, měj krásné dny! Pa, Jola

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Helenka eine herzliche Gratulation von mir zu deinem 4. Geburtstag ich hoffe es werden noch viele Folgen .Ganz lieg grüßt dich Karin

    OdpovědětVymazat
  13. Helenko, i já se připojuji do řady gratulantů a přeji Tobě a Tvému blogu i nadále velkou přízeň čtenářů. Dále přeji spoustu skvělých nápadů, i když to je vlastně trošku sobecké přání pro nás, tvé nadšené čtenáře, kteří sem chodíme žasnout :-) .
    A co mi bloggerský svět přinesl? Určitě spoustu nápadů a inspirací, a zajímavé lidi, kteří vstoupili do mého života, ať už virtuálně nebo skutečně.
    Přeji Ti co nejkrásnější dny Alice (mail: alicehrubesova@volny.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, ty jsi moc milí, já zase žasnu u tebe, co je možné vykouzlit z korálků!
      Přeji hezký den,H.

      Vymazat
  14. Milá Helo, gratuluju k těm čtyřem rokům, kdy těšíš čtenářky blogu. Je tu mnoho inspirace k háčkování, cestování i kuchtění. Tvůj blog je takové pohlazení na duši.
    A k Tvé otázce- ten blogový rok mi přinesl spoustu inspirace a přátel.Jsou to blogerky u nás, ale i v zahraničí. A největší radost mám z osobního setkání s Tebou, Zuzkou a Jarmilkou. Tak hodně zdravíčka a piš a fotografuj. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, mám to stejně,velice děkuji za milá slova i za tu možnost poznat tě.
      Měj se hezky, H.

      Vymazat
  15. Helenko, přej tobě, tvému tvoření a písmenkování do dalších let všechno nejlepší, mnoho tvůrčích nápadů a radosti, které nám tento blog přináší.
    A co mne přineslo blogování - hlavně setkání s milými a tvůrčími přítelkyněmi.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  16. Helenko, také se přidávám ke gratulantům, je moc dobře, že ses do blogování pustila, protože Tvé příspěvky jsou pohlazením na duši, studnicí inspirace a pohody. Za to moc děkuji :-)
    Pro mě první blogerský rok teprve běží, začala jsem naplno teprve v prosinci loňského roku jak se psaním, tak se čtením jiných blogů, ale i ten první půlrok je pro mě velkým přínosem - ať už kvůli milým lidem, inspiraci či relaxaci, kterou nutně se dvěma malými dětmi potřebuji! :-)
    Do dalších let přeji, ať se ti tvoří, fotí i píše přesně tak, jak si to budeš přát, my si to budeme užívat ;-)
    Peťka (petkab@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petruško moc děkuji za upřimné vyznání a posílám pozdravy, H.

      Vymazat
  17. Helenko, srdečné blahopřání k tak krásnému výročí! Já si blog bez Tebe už vůbec nedokáži představit .../ i když v posledním čase raději mlčím - to ty životní peripetie .../, vždy ráda zajdu kouknout, co je nového vytvořeno, co dobrého napečeno a kde že jste výletovali! Měj se moc prima a opatruj se! Pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, velmi děkuji za tvá slova a přeji ti, aby se život dostal zase do normálních a pohodových kolejí!
      Pa, H.

      Vymazat
  18. Heli gratulace veliká..tvoje příspěvky jsou plné pohody a člověk si u nich krásně odpočine a nabere nové inspirace...minulý rok mi přinesl můj blog :))) a bez toho bych nepoznala i ten Tvůj a to by bylo škoda....přeji Ti spoustu krásných dnů a inspiraci do dalšího blogování...Šárka

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Helenko, tobě i tvému blogu posílám velkou gratulaci. A hlavně přeji mnoho sil a elánu do dalších příspěvků, u tebe je vždy na co koukat.
    A co mi dal uplynulý rok blogování ... hlavně jednu zpřízněnou duši, se kterou se mohu setkat nejen virtuálně, ale také v reálném životě, však víš.
    Měj se krásně ... Věra

    OdpovědětVymazat
  20. Helenka všetko naj naj naj k takému veľkému číslu , tvoj blog navštevujem pravidelne a tvoje výlety ma vždy potešia ,blogerský rok mi priniesol nových známych a veľa veľa radosti pri sledovaní tvorenia iných pa E..

    OdpovědětVymazat
  21. Helenko,
    téda to už jsou 4 rokya já to tu málem prošvihla!
    Tak já Ti přeji, aby jsi v každém tvém ,,všedním dnu" našla okamžiky štěstí a k tomu stálé zdraví, protože bez toho to opravdu nejde!
    Ty víš, co mi blogerský svět přinesl- nádherné chvíle setkávání tváří v tvář s Tebou, Věrkou a Jitkou a za to Ti z celého srdce Děkuji!
    Doufám, že budu mít i trošičku štěstí, protože tyrkysu já prostě nikdy nedokážu odolat ;-)
    Krásný úterní den Helenko !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, moc ti děkuji za krásná slova a přeji ti totéž!
      Měj hezký den, H.

      PS: bylo mi jasné, že se a ten tyrkys chytneš :o)

      Vymazat
  22. Milá Helenka,
    Tvoj blog navštevujem veľmi rada...vždy tu nájdem kopec inšpirácii a skvelých článkov...ale že sú to už 4 roky by som nikdy nepovedala. ..veď to ubiehal ako voda: )
    Prajem ti veľa zdravia a chuti aby si svoj blog obohacovala krásnymi článkami a zároveň nás tým vždy potešila.
    A čo mi priniesol moj blogersky svet? Veľa...či už nových tvárí, alebo inšpirácii: ) nedá mi aby som si aspoň raz za deň nepozrela novinky na sledovaných blogoch.
    Paaa a prajem ti krásne usmiate a veselé dní
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko, velmi děkuji za milé přání i vyznání.
      Přeji hezké dny, H.

      Vymazat
  23. Ahojky Helenko,
    tak nejprve gratuluji Tvému blogu k narozeninám! :-) Nebo vlastně především gratuluji Tobě k blogu plnému nádherného tvoření, které je určitě inspirací nejen pro mě! ♥ Moc ráda se sem vracím a kochám se!
    S dovolením se i já zapojím do soutěže :-) Za uplynulý blogerský rok jsem poznala spousty nových blogů, přinesl mi další krásné inspirace z již "zavedených" blogů, nové i stávající virtuální kamarádky, krásné akce jako jsou blogové výměny ad. :-) .... prostě jsem moc ráda, že existuje jakýsi "blogový svět" :-) ......majunka2.blogspot@seznam.cz
    Krásný den, Marie

    PS: sušenky a především tedy ty malinové košíčky v minulém příspěvku vypadají vážně úžasně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, velmi děkuji za krásná slova,moc si tvé přízně vážím!
      Sušenky jsou opravdu moc dobré, zapnu troubu :o)
      Pa, H.

      Vymazat
  24. Milá Helenko, gratulujem k 4.výročiu tvojho blogu, je to krásny čas, strávený s virtuálnymi kamarátkami, ktoré zdieľajú rovnakú vášeň. Mám rada všetky tvoje háčkované inšpirácie, rada ku tebe nakukujem. Prajem ešte mnoho výročí.
    K tvojej otázke, čo mi priniesol blogerský rok, tak ten minulý, okrem skvelých dievčat, ktoré ma vždy potešia svojimi návštevami a milými komentármi aj možnosť užiť si svojich "päť minút slávy" aj v časopise. Bez blogu by sa mi to určite nepodarilo, a v neposlednej rade, možnosť trochu ventilovať svoje myšlienky.
    Ak sa šťastena unaví a sadne na mňa, tu je kontakt: renata.jassova@gmail.com
    Pohodový večer prajem. Renata

    OdpovědětVymazat
  25. Helenko,
    moc gratuluju ke čtvrtému výročí blogu!! Do dalšího blogařského roku ti přeji spoustu háčkované inspirace a blogerských setkání!!
    Mávám z Provence a přeji ti krásné jarní dny,
    Zdena

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Helenko, ty už slavíš 4 roky ?! Moc ti gratuluji k takovému výročí, to už muselo být článků... a určitě ještě pěkná řádka bude. :-) Tak ať máš stále dobré nápady, aby bylo o čem psát a hlavně, ať tě tento svět stále baví. :-) Já jsem díky vám tady založila i svůj blog a poznávám touto cestou spoustu dobrých šikovných lidiček... A vidím, že všichni máme podobné nejen starosti ale i radosti. Pokud by se štěstí usmálo, tady je můj mejlík: daglar@centrum.cz. Krásné jarní dny. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Helenko, gratuluju k výročí. Já svůj blog nemám, ale minulý rok mi přinesl plno inspirací a krásných slov a obrázků z blogů, které sleduji. Jsem ráda, že můžu nakukovat.
    krásný den Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova Maruško a blog si založ, je tu dobrá společnost.
      Zdravím, H.

      Vymazat
  28. Heli, gratuluji ke krásnému čtyřletému výročí Tvého blogu, do dalších blogerských let přeji spoustu zajímavých příspěvků a oddaných i nových čtenářů. Blogerský rok mi přinesl hodně nových virtuálních spřízněných duší, hodně povzbuzení, pohlazení po duši...a také hromadu inspirace i poučení od mých blogerských kolegyň. V souvislosti s mými dětmi mi ale přinesl poslední blogerský rok také velké zamyšlení nad tím, co ze svého soukromí zveřejnit a co už ne. A tak jsem z blogu stáhla všechny příspěvky, u kterých byly fotografie mých dětí a nedávala je jen tak napospas "zlým" lidem. A také žádný z mých stávajících příspěvků už fotky mých dětí (ani nikoho z rodiny) neobsahuje. Můj blog je teď hlavně o tom, co mě baví, než o mé rodině (i když i ta mne samozřejmě baví) :-) Taštičky jsou krásné, tak uvidím, zda budu mít štěstí :-) mail: agnieszkakratochvile@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, moc děkuji za přání i za úvahu. Naprosto to chápu, ráda se dívám a fotky všech vašich dětí, ale chápou ty obavy a kde je ta správná míra, to nevím. Ani blogerský svět není ideální, jsou tu hodní a i ti druzí...
      Moc tě zdravím, H.

      Vymazat
  29. Helenko, moc moc ti gratuluju, že jsi to tak dlouho vydržela! :-) Tvůj blog je pro mě milým potěšením v tomto uspěchaném a ne vždy dobrém světě, je pro mě stálicí a velkou pohodou a doufám, že ještě dlouho bude. Tak si to pěkně oslav a ještě hodně let prosím bloguj! A protože jsem u tebe loni vyhrála tu krásnou bílou šálu, tak se nebudu zapojovat, ale popřeju ostatním účastnicím hodně štěstí. Hezký čarodějnický večer a zítra pěkný májový den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, moc děkuji. Velmi si tvých slov vážím, je to vzájemné!
      Krásný večer, H.

      Vymazat
  30. Milá Hlenko, také se přidávám k řadě gratulantů....přeji Tvému blogu hodně zajímavých článků, milých návštěvníků a Tobě hodně inspirace a radosti při blogování. Tvůj blog jsem objevila teprve nedávno a od té doby sem chodím pravidelně :)

    OdpovědětVymazat
  31. No vida Helčo, nějak to moc rychle letí. Krásně ti ty kytky kvetou, u nás si ještě počkáme.
    A co mi dal bloggerský rok? Nebudu tak optimistická, takže zestárla jsem o rok a občas nějaký ten čas jsem věnovala blogu místo toho, abych třeba trajdala venku, rejpala se v záhonech, nebo si četla :-), ale jinak dobrý, nestěžuji si. Měj se hezky a vykroč pravou nohou do dalšího roku. Ditta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dittu, moc ti děkuji za návštěvu. Ono je hodně těžké najít tu správnou míru. Ale mělo by nás to těšit, že.
      Pa, H.

      Vymazat
  32. Helenko, blahopřeji k výročí blogu, jsem ráda, že jsem tě objevila. Je moc příjemné číst tvé příspěvky, které jsou různorodé.
    Moc se těším na další příspěvky, inspirace a tvou tvorbu.
    Papa :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Helenka, Ty si už blogerská mazáčka. Štyri roky je dlhá doba. Vždy k Tebe rada nakúkam,pretože Tvoje háčkovanie je úžasné a cestovateľské zážitky tiež. Vďaka za ne. Prajem Ti veľa krásnych príspevkov pre nás a veľa spokojnosti v tomto blogerskom svete. Ja mám z blogovania i za posledný rok dobrý pocit. Je tu množstvo inšpirácií a už si ani nekupujem časopisy o bývaní. Tu nájdem všetko krásne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc ti děkuji za milá slova, vážím si jich.
      Příjemný večer, H.

      Vymazat
  34. Ahoj Helenka, ten cas ubehol ako voda. Uz styri roky chodim na Tvoj blog, ktory mozem povedat, ze je jednym z najnavstevovanejsich. Preto, lebo si skvely clovek nielen krasnymi pracami, vytvorenymi laskou, ale hlavne srdcom. Vazim si Ta, ako cloveka a prajem Ti este vela takychto blogerskych rokov a este viac navstevnikov a priaznivcov. V blogerskom svete si star.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  35. Zabudla som odpovedat na otazku, co mi priniesol blogersky rok. Bol to velmi tazky a narocny rok v mojom zivote. Tvorila som velmi malo a preto som aj dost zanedbavala svoj blog. Nevidim ani do buducnosti nejake velke zmeny, venujem sa totiz vnucke, ktora je momentalne mojou najvacsou radostou.
    Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Emilko, dojala si mě - děkuji a vážím si toho.
      Přeji ti, aby si měla šťastný, zdravý a spokojený život se svými milovanými.
      Posílám pozdravy, H.

      Vymazat
  36. Helenko, tvému blogu přeji všechno nej, nej, nej ..... čtyři roky, to už je nějaká doba !!!! Mě blogování přineslo spoustu nových virtuálních i nevirtuálních přátel, díky blogu jsem našla mé "spřízněné duše" a toho si cením nejvíce !!!! pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, moc děkuji! Tvůj blog je tak krásný, rozdáváš radost.
      Pa, H.

      Vymazat
  37. Helenko gratuluji k jubileu na blogu!!! Páni, 4 roky, to je kus života. přeji monoho dalších let a také ,aby těch přátelství na živo bylo víc! Mé blogování mne obohacuje velmi, v té dálce jsem přišla na to, že sdílené starosti se tak nějak zmenšují a radosti naopak jsou větší! Z každého komentáře, z každé inspirace k tvoření, vaření....atd. Našla jsem i já pár duší, které neopomenu nikdy na blogu navštívit, ranní káva mi pak víc chutná! Mávám a gratuluji Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásné přání i vyznání Marcelko, potěšila si mě.
      Pěkný večer, H.

      Vymazat
  38. Jak mi bylo líto,že mi nešly psát komentíky,ale teď to jde!!!!!Víš, znám tě od počátku ,také můj blog byl založen11.04.2011.poskytl mi velmi krásná poznání o mnoha lidech ,kteří něco krásnéhu umějí,tvoří s láskou a mnohokrát pro druhé!!!Myslím si že je vemi dobré přátelit se a čerpat s takovými lidmi.Tak hodně hezkých chvil do příštích let!Dája

    OdpovědětVymazat
  39. Helenko, jsem tu i já se svým skromným přáním. Jsem opravdu moc moc ráda, že jsem měla touto byť jen virtuální cestou možnost Tě poznat. Tvůj blog se mi moc líbí a ráda čtu hlavně Tvoje cestovatelské příspěvky, které mi dávají možnost podívat se i tam, kam se pravděpodobně sama (zatím) díky malým dětem a tak napjatému rodinnému rozpočtu nepodívám. Uplynulý blogerský rok mi dal spoustu nových, byť jen virtuálních přátel, díky nimž jsem měla možnost poznat a naučit se nové věci a podívat se na místa, kde žijí a pracují. Do dalšího (nejen) blogerského roku Ti přeju všechno krásné a bez mráčků. Ještě jednou díky za to, že jsi. Pa, L. (havlicek.lenka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, to se tak hezky čte - moc děkuji, vážím si tvých slov!
      Pohodové dny přeji, H.

      Vymazat
  40. Milá Helenka,
    prajem Ti všetko najlepšie k blogerským 4. narodeninám, a aj ja som rada, že ťa poznám, i keď zatiaľ nie osobne... ale ktovie, možno raz :-)
    Čo mi dal minulý blogerský rok? Veľa, veľa nových nápadov, nových priateľstiev, chuti tvoriť...
    Prajem Ti ešte krásny víkend!!!
    A Kubinko posiela pusinku!
    Pa, A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adinko, věřím, že i nám to jedou vyjde.¨Moc děkuji a posílám pozdravy, H.

      Vymazat
  41. jůůůů tady se slaví :o) Helenko moc gratuluju k tvojim 4 blogerským narozeninám ♥ a přeju hodně moc spokojených čtenářů :o) Já jsem jednou z nich :o) Tvůj blog byl jeden z prvních které jsem začala sledovat a chodím sem moc ráda.Je tu vždy klid a pohoda ♥
    A co mě přinesl poslední blogerský rok ? Spoustu báječných virtuálních přátel ♥ Měj se Helenko moc hezky...Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, moc ti děkuji, je to od tebe tak milé!
      Posílám pozdravy, H.

      Vymazat
  42. Helenko to snad ani není možné, už čtyři roky. Pamatuji si kdy jsem četla tvoje první příspěvky. Nějak ten čas rychle utíká. Velká gratulace a spoustu dalších úžasných příspěvků. Už se těším na další cestovatelský ... Blogérský rok mi dal spoustu inspirací a hlavně úžasných setkání s tebou, Ilonkou a Věruškou.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško, utíká, utíká... kdo by se tehdy pomyslel...
      Neboj, příspěvek bude, i když - ještě jsem nestáhla ani fotky...
      Pa, H.

      Vymazat
  43. Helenka, pripájam sa trošku neskôr, ale pred dovolenkou som to už nestihla. Inak si to u mňa v komentári vystihla. Presne som rozmýšľala, keď som bola v Čechách, že ktorá z blogeriek v tomto kraji asi býva.
    Pripájam sa ku všetkým gratulantom, prajem Ti Helenka množstvo krásnych príspevkov a inšpirácií pre nás. Blogovanie je pre mňa relaxovanie, takže mi priniesol veľa pohody, nových inšpirácií,krásnych fotiek a cestovateľských zážitkov prostredníctvom blogov. Helenka ešte raz všetko dobré a niekedy na budúce možno osobne.... revedevivre@gmail.com
    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrejko, je to tak jak píšeš, někam jedu a říkám si, která z vás tak někde asi žije :o)
      Moc ti děkuji a zdravím tě! H.

      Vymazat
  44. Moc a moc gratuluji, čtyři roky to už je opravdu dlouhá doba :) Já už se také blížím :)
    A co mi dal uplynulý blogerský rok? Především spoustu krásných chvil, úžasných komentářů a nových "přátel" i když třeba některé jen virtuální. Ve chvíli smutku mě potěšil a podržel a seznámil s dalšími skvělými lidmi a jejich blogy :)
    Měj se krásně a ať se tu za rok zase sejdeme :)

    OdpovědětVymazat