...náš Barnabáš...

sobota, května 15, 2010


Asi se divíte, že pod štítkem rodina mám psa, ale kdo psa jednou měl, chápe, že to je moje třetí dítě. A navíc, moje milované velké děti už nejsou tak roztomilé, jako ty vaše kuřátka, kterými se tak ráda kochám...


Tak tedy, představuji vám našeho pesana, je to 9-letý bígl Barney, děti ho už před lety přejmenovaly na Barnabáše, a slyší i na bígl, pse ... Je to široko - daleko jediný člen naší rodiny s modrou krví.
Smrdí jako pes, po domě se 10 minut po úklidu povalují jeho chlupy, když pije, je všude vody, že by jste potřebovali loďku a takhle bych mohla psát ještě dlouho, ale faktem je, že to je přítel, společník a naprosto oddaná a bezelstná duše a že ho moc milujeme...


Ještě chci říct, že ho pro vás nafotil náš Adam a že jako model, nic moc...
Krásnou sobotu všem!

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Milá Helenko,moc dobře vím o čem píšete.Mám také dvě fenky ale jezevčíka.Opravdu dám za pravdu že je to člen rodiny,vérný přítel a jediny kdo v domě naslouchá a někdy i poslouchá.Je to cice jen zvíře ale i ono cítí kdy vám je nejhuř a dokáže poslouchat když si vyléváte srdičko.I přesto co nadělají nepořádku,co zničí květin..........tak opravdu pes je přítal člověka.Přeji vám krásný víkend Marťa

    OdpovědětVymazat
  2. Adámek je parádní fotograf - fotky se mi moc líbí! A že model nic moc - páááni - vždyť Barnabášek je naprosto dokonalý :o)
    I my máme psího kníračího přítele, tak Ti plně rozumím. Pěkný víkend celé rodině Helenko.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Helenko,Váš hafan je nádherný a jako model je na jedničku:-)i my máme psa spíše psíčka...hihi,krysařici Pigi a můžu říct,že udělá rotiku po bytě jako veliký pes..tak buďte v klidu..hihi,na velikosti nezáleží!Ale je to člen rodiny a za nic na světě,bychom jí nikomu nedaly i když je to velká uličnice..:-)
    Hezký víkend
    J.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Heli, Barnabáš (krásné jméno!) je nádherný pes...a ty malé starosti a karamboly v domácnosti s pejskem znám..., ale přesně jak píšete, když na vás vykulí ty psí oči, vše je zapomenuto...hezký víkend! H.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Marťo, dík za komentář. Musela jsem se na ty vaše krasavice mrknout, na nich je hned vidět, že jim nic neschází. Jen jako norníci vám asi občas zahrádku upraví k obrazu svému, že? Barnabáš si zahrady nevšímá, nejraději se vyhřívá na dvorku na sluníčku.
    Krásné odpoledne, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Martinko, náš Áďa moc děkuje za tvoji chválu! S fotkama nebyl úplně spokojený, chtěl, aby se Barnabáš tvářil, jako když v ruce drží piškoty, ale měl v ní jen foťák...je to prostě chytrý pes.
    A jinak, nepřekvapuje mě, že máte pejska. Domeček, zahrada, děti, pes, to pro mě nějak patří dohromady, to je pro mě kompletní rodina.
    Krásný podvečer všem u vás, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Jitko, děkuji za váš milý komentář, obdivuji u vás to kočičo-psí soužití! Jediné, co náš pes opravdu nemá rád, jsou kočky, ale i tak, je to dobrotivý trouba, honí je, někdy dokonce dohoní, ale pak...už měl i kočičí škrábanec.
    Krásný podvečer, zdravím H.

    Helenko, děkujeme za chválu, je to přesně, jak píšeš, někdy mám chuť roztrhnout ho, a nakonec mu všechno odpustím. Vlastně, je to stejné, jako s dětmi...
    Jééééé já tykám, a myslím, že jsme si to ještě "nedohodly". Mužeme v tom tedy pokračovat?
    Pěkný večer všem u vás, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásný hafík:o)vidím že pejsci vládnou světem.Máme taky tři pejsky jezevčíky,někdy je snima legrace a někdy pořádně rušno:o)Ale jsou to naší miláčkové...Pěknou neděli.Karin

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Karin, Barnabášek vám děkuje za poklonu.
    A naprosto s vámi souhlasím, prostě patří do našich životů.
    Krásnou neděli i vám, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý večer Helenko, musela jsem vás na bloggu navštívit a moc se mi u vás líbí! Ráda budu nahlížet!
    Krásný týden Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Vlaďko, tak vás u nás vítám.
    Krásný večer i celý nový týden, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  12. JUCH, taky nevypadá jako pidibíglík :D ale má moc hezký výraz, a ty oči! :)

    OdpovědětVymazat
  13. No, je ho docela kus a očima by vyloudil...co ti budu povídat, umí se tvářit, že týden nežral...
    Pěkný večer, zdravím H.

    OdpovědětVymazat